Tomáš Svášek

majitel

se narodil v r. 1970. Vystudoval gymnázium v Pardubicích a vyšší odbornou školu hotelnictví a cestovního ruchu v Poděbradech. Působil v prvotřídní restauraci Pelikán a poté v pražské restauraci U supa. Zde nasbíral mnoho cenných zkušeností v oblasti cateringu. Během zahraniční dovolené v r. 1995 se poprvé seznámil s italskou kuchyní. Nadchla ho natolik, že v r. 1996 otevřel společně s panem Petrem Čeňkem Restauraci Felicita – jednu z prvních italských restaurací u nás. Absolvoval několik stáží v restauracích v různých italských regionech.  Věnuje se studiu sommeliérství, úspěšně složil  několik  zkoušek v  tomto oboru ve Vinařském institutu. Víno je jeho koníčkem. V roce 2013 prodělal vážné onemocnění míchy, které způsobilo ochrnutí nohou. Nyní je zpět v plné síle :).

 

Daniel Kubeša

 provozní  manažer 

 

Michal Bláha

 šéfkuchař

se narodil v r. 1992 v Kostelní Lhotě, kde doposud bydlí. Vystudoval SOU v Poděbradech obor kuchař. Po ukončení školy nastoupil do Restaurace Basta Fidli v Poděbradech, kde působil 3 roky. Vypracoval se zde na post zástupce šéfkuchaře. Poté působil dva roky v Restauraci Želivárna v Praze. Vaření ho velice baví a je nedílnou součástí jeho života. Dle jeho slov se má stále co učit. Rád dává všemu 100 % a zkouší nové pokrmy a receptury. Do restaurace nastoupil v říjnu roku 2016 a velice rychle se stal nedílnou a nenahraditelnou součástí našeho kuchařského týmu.

 

Ing. Markéta Hlavicová

obsluha a správce e-shopu

 

Stanislav Němec, Petr Hušek, Jiří Kavka – kuchaři

Zdena Hanušová, Kateřina Hanušová, Vendula Říhová, Denisa Kosíková, Matyáš Svášek, Petra Langerová,  Victoria Benešová, Robert Detko – obsluha

 

Zvláštní poděkování si zasluhuje paní Zdena Hanušová, která ve Felicitě pracuje od jejího otevření. Je nenahraditelnou součástí restaurace!

 

 

 

 

 

.