Tomáš Svášek
majitel
se narodil v r. 1970. Vystudoval gymnázium v Pardubicích a vyšší odbornou školu hotelnictví a cestovního ruchu v Poděbradech. Působil v prvotřídní restauraci Pelikán a poté v pražské restauraci U supa. Zde nasbíral mnoho cenných zkušeností v oblasti cateringu. Během zahraniční dovolené v r. 1995 se poprvé seznámil s italskou kuchyní. Nadchla ho natolik, že v r. 1996 otevřel společně s panem Petrem Čeňkem Restauraci Felicita – jednu z prvních italských restaurací u nás. Absolvoval několik stáží v restauracích v různých italských regionech. Věnuje se studiu sommeliérství, úspěšně složil několik zkoušek v tomto oboru ve Vinařském institutu. Víno je jeho koníčkem. V roce 2013 prodělal vážné onemocnění míchy, které způsobilo ochrnutí nohou. Nyní je zpět v plné síle :).
Daniel Kubeša
provozní manažer
Michal Bláha
šéfkuchař
se narodil v r. 1992 v Kostelní Lhotě, kde doposud bydlí. Vystudoval SOU v Poděbradech obor kuchař. Po ukončení školy nastoupil do Restaurace Basta Fidli v Poděbradech, kde působil 3 roky. Vypracoval se zde na post zástupce šéfkuchaře. Poté působil dva roky v Restauraci Želivárna v Praze. Vaření ho velice baví a je nedílnou součástí jeho života. Dle jeho slov se má stále co učit. Rád dává všemu 100 % a zkouší nové pokrmy a receptury. Do restaurace nastoupil v říjnu roku 2016 a velice rychle se stal nedílnou a nenahraditelnou součástí našeho kuchařského týmu.
Ing. Markéta Hlavicová
obsluha a správce e-shopu
Stanislav Němec, Petr Hušek, Jiří Kavka – kuchaři
Zdena Hanušová, Kateřina Hanušová, Vendula Říhová, Denisa Kosíková, Matyáš Svášek, Petra Langerová, Victoria Benešová, Robert Detko – obsluha
Zvláštní poděkování si zasluhuje paní Zdena Hanušová, která ve Felicitě pracuje od jejího otevření. Je nenahraditelnou součástí restaurace!
.