Velikonoční menu

19. až 20. března 2019

Amuse bouche

Křepelčí vejce s lanýžem a bernská omáčka 59 Kč

Předkrm
Hovězí carpaccio s marinovanými houbami  159 Kč

Rosso Toscana 2016, Duca di Saragnano

 

Hlavní chod

Mléčné jehně s raviolami s medvědím česnekem, artyčoky, sušenými rajčaty, s cukrovým hráškem a baby mrkev 265 Kč

Rosso di Montalcino 2014, Palazzo

Dezert
Velikonoční Tiramisu s likérem Grand Marnier   89Kč

Dulcis, Cavazza, Bianco Passito, 2016

 

Cena menu 415 Kč. Cena menu s vinným párováním 599 Kč.

Něco na zahřátí?

0,2 l Hot Bentianna (bylinný likér Bentianna, limeta, horká voda) 69 Kč

0,2 l Svařený Cider (Tátův sad, polosuchý) 45 Kč

0,2 l Domácí svařené bílé víno (Vinařství Škrobák – Ryzlink Rýnský) 65 Kč

0,2 l Domácí svařené červené víno (Vinařství Škrobák – Dornfelder) 65 Kč

 

Vinařství Hort

Vyzkoušejte naši nabídku rozlévaných vín z Vinařství Hort!

0,15 l Pinot Gris, suché, pozdní sběr, suché 75 Kč

0,15 l Sauvignon, VOC Znojmo, suché 75 Kč

0,15 l Ryzlink Rýnský, polosuché 79 Kč

0,15 l Veltlínské zelené, VOC Znojmo, suché 75 Kč

0,15 l Hort France, suché 65 Kč

0,15 l Chardonnay, pozdní sběr, suché 75 Kč