Polední menu
Středa 25.4.
Gulášová polévka /1/
1) 200g Celozrnné spaghetti s kapary, česnek, ančovičky, kousky tresky /1,3,4/
2) 220g Tortilla plněná kuřecími stripsy s čerstvou zeleninou, hranolky /1,3,7/
Čtvrtek 26.4.
Hovězí vývar s masem, zeleninou a špenátové kapání /1,3,9/
1) 200g Dýňové rissoto s listy salátu red chard,
tagliatou z flank steaku, pomerančové balsamico /7/
2) 180g Fish and chips /1,3,7/
Pátek 27.4.
40g Hovězí carpaccio /7/
1) 200g Tagliatelle Bolognese s parmezánem /1,3,7/
2) 150g Kuřecí řízek obalovaný v parmezánové strouhance, teplý bramborový salát /1,3,7/
Menu / 145 Kč
Polévka / předkrm / 38 Kč
Hlavní chod / 125 Kč
|
Nový jídelní lístek od 18. dubna
Víkendová nabídka
100g Čerstvá mozzarella z Mozzarellart s parmskou šunkou, rukolou a cherry rajčaty, fíkové balsamico, domácí bílý chléb /1,7/ 109 Kč
300g Kuřecí stehno špikované lardem Diavolita /zvolna pečené v bylinkách s chilli papričkami a rajčaty/ parmezánové brambory s petrželkou /7/ 199 Kč
200g Špagety aglio e olio s pancettou, česnekem, parmezán /1,3,7/ 178 Kč
Nabídka domácích limonád / 0,31
levandulová, okurková, rakytníková, citrónová, jahodová, malinová, grepová, bezinková, konopná, zázvorová
45 – 55 Kč
Nová vína
Hort / Tichý / Skoupil / Mlýnek / Šamšula
Peřina/ Hrdina / Znovín Znojmo / Červinka
|