Tomáš Svášek
majitel
se narodil v r. 1970. Vystudoval gymnázium v Pardubicích a vyšší odbornou školu hotelnictví a cestovního ruchu v Poděbradech. Působil v prvotřídní restauraci Pelikán a poté v pražské restauraci U supa. Zde nasbíral mnoho cenných zkušeností v oblasti cateringu. Během zahraniční dovolené v r. 1995 se poprvé seznámil s italskou kuchyní. Nadchla ho natolik, že v r. 1996 otevřel společně s panem Petrem Čeňkem Restauraci Felicita – jednu z prvních italských restaurací u nás. Absolvoval několik stáží v restauracích v různých italských regionech. Věnuje se studiu sommeliérství, úspěšně složil několik zkoušek v tomto oboru ve Vinařském institutu. Víno je jeho koníčkem. V roce 2013 prodělal vážné onemocnění míchy, které způsobilo ochrnutí nohou. Nyní je zpět v plné síle :).
Michal Carván
šéfkuchař
.